Coaching, workshops & TCK Café

Ben je (of ken je) iemand die in verschillende culturen is opgegroeid? En wil je meer weten over het effect daarvan op je persoonlijke ontwikkeling? Daar help ik je graag bij.

1-op-1 coaching

Wat is jouw verhaal? Welke weg heb je afgelegd en waar sta je nu? Tijdens mijn 1-op-1 coaching brengen we je culturele achtergrond in beeld. Samen bekijken we, wat leven tussen culturen met jou doet en van jou vraagt.

In onze sessies ontrafelen we de vragen die je hebt en die zich gaandeweg aandienen. Ik stel vragen en geef je ondersteunende kennis en informatie.

Een coachingstraject bestaat meestal uit 5 of 6 sessies van anderhalf uur, verspreid over een aantal maanden. Tempo, duur en intensiteit passen we aan jouw mogelijkheden en kwaliteiten aan.

Door mijn coaching leer je jezelf beter begrijpen. Je bent beter in staat om je eigen weg te vinden en je eigen keuzes te maken.

Tijdens het hele traject sta ik compleet tot je beschikking. Ook tussen onze gesprekken in kun je me gerust mailen.

Training ontheemd gevoel
Coaching ontheemd voelen

Lezingen en workshops

Opgroeien in verschillende culturen heeft invloed op je individuele ontwikkeling. Het bepaalt niet alleen hoe je je verhoudt tot de mensen om je heen, maar heeft ook effect op je gevoel van eigenwaarde.

Als je als kind in meerdere landen hebt gewoond, dan kun je je hele leven het gevoel hebben dat je overal en nergens thuishoort. Je kunt er ook een enorme bruggenbouwer van worden.

Leven in verschillende culturen is verrijkend en waardevol, en kan tegelijk voor enorme uitdagingen zorgen. Over alle facetten van dit onderwerp verzorg ik lezingen en workshops. Ik stem mijn verhaal altijd af op het publiek en de gelegenheid.

 

TCK Café

Een paar keer per jaar organiseer ik een TCK Café in Leiden. Zo’n avond geeft je de kans om anderen te ontmoeten die ook als kind een tijd in het buitenland hebben gewoond.

Het horen van andermans verhalen kan een hoop herkenning oproepen. Wat betekent het om een Adult Third Culture Kid te zijn? Of heb jij niks met die term?

"De TCK-bijeenkomsten waren erg waardevol voor mij. Dana weet een fijne open sfeer in de groep te creëren met ruimte voor ieders ervaringen. De verhalen die werden verteld, hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Kwartjes vielen en ik kreeg nieuwe inzichten die mij helpen om bepaalde dingen te accepteren."

Caroline

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief